Bredband

Högsta tillgänglighet och kapacitet för företag i Lycksele

Bredband via stadsnätet

Tillgång till internet blir allt mer affärskritiskt då fler och fler funktioner läggs i molnet. Har du ett företag i Lycksele och behöver full tillgänglighet och prestanda?

Vi sticker ut hakan och lovar att du inte hittar en bredbandsleverantör i Lycksele som kan erbjuda dig bättre tillgänglighet.

I vår bredbandsaccess skickas trafiken via ett flertal geografiskt skilda fiberanslutningar. Skulle någon av anslutningarna inte fungera går trafiken automatiskt via någon annan fiberförbindelse. Läs mer om våra olika abonnemangsformer här nedan och beställ. 

Internet Förening

För det lilla företaget, organisationen eller föreningen som behöver en snabb och stabil tjänst. Ett subventionerat pris eftersom vi månar om vår region och vill främja föreningslivet. 

Pris 395 SEK/mån

Beställ

Internet 100/100

Den perfekta anslutningen som passar företaget som värdesätter stabilitet och trygghet. För dig med flera uppkopplade enheter och behov av fast IP. Företagssupport alla dagar, året runt.

Pris 745 SEK/mån

Beställ

Internet Flexibel

För verksamheter med unika behov och krav. Vi sätter ihop ett paket som anpassas utifrån er verksamhets specifika önskemål.

Pris Enligt offert

Begär offert

Vi förbereder för Internet 1000/1000

Vi förbereder för hastigheter som passar företaget med ännu större krav, när flera enheter används samtidigt och många program körs online. Ett stabilt och tryggt val som hanterar gigabit och hastigheter som klarar det mesta och lite till. Internet utan trafikbegränsningar med driftövervakning varje dag, året runt. Upp till 4 fasta IP-adresser ingår.

Kontakt

Vill du veta mer, tveka inte att kontakta oss!

Telefon: 0950-277 50
E-post: sales@acon.se

Certifierade och behöriga

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och få nya branschinsikter.

Vill du veta mer om våra tjänster?

Ring oss på 0950-277 50 eller fyll i formuläret så hör vi av oss!

Vi använder Cookies för att göra innehållet mer personligt i framtida erbjudanden och sociala medier samt för att analysera trafik. Vi delar också information om din användning med våra partners inom sociala medier, annonsering och analys som kan kombinera det med annan information som du tillhandahåller till dem från din egen användning av deras tjänster. Du samtycker till dessa Cookies genom att fortsätta använda denna hemsida.

Ok