AconWay

En komplett IT-avdelning anpassad utifrån ditt företags behov.

Komplett IT-avdelning med full service

En komplett IT-avdelning anpassad utifrån ditt företags behov, med smarta och innovativa IT-lösningar som gör att du kan fokusera på det du tycker är roligast – din kärnverksamhet. Vi tar fullt ansvar, från support och analys till den dagliga driften och övervakar din IT-miljö dygnet runt.

 

Tryggt och enkelt med fastpris

Vi skräddarsyr ett upplägg för era specifika behov och ser till att ni snabbt kommer igång med rätt tjänster. Våra specialister ger er det stöd ni behöver för att gemensamt skapa en IT-plan med de bästa lösningarna för framtiden. Allt till ett fast pris varje månad – inga överraskningar och lätt att budgetera.

Personligt service

Med AconWay får du den hjälp du behöver, när du behöver den och vi sköter all kontakt med tredjepartsleverantörer. Vår uppgift är att ditt arbete ska flyta på så bekymmersfritt som möjligt där du får tillgång till ny teknik och expertis.

 

Produktivare arbetssätt

Med användarupplevelsen i fokus hjälper vi dig att arbeta smidigt och skapa smarta lösningar för din digitala arbetsplats. Oavsett var ni befinner er – på kontoret eller på distans, så ser vi till att ni kommer åt era filer, kan mötas via videosamtal eller hjälper er med supportärenden, för ett produktivare arbetssätt med målet att ta nästa steg i er digitala resa.

Så funkar det

AconWay levereras enligt ITIL som är det mest erkända ramverket för att tillhandahålla IT-tjänster. Kompletterat med egenutvecklade processer, till exempel best practice där vi leder standardisering och utveckling av dina IT-funktioner. Vi validerar din IT kontinuerligt och föreslår förändringar för att du alltid ska ha den bästa lösningen. 

AconWay levereras genom fyra huvudområden: 

 

Drift & Underhåll

Grundläggande funktioner och dagligt underhållsarbete: antivirus, spamfilter, kontroll av backup, dokumentation, övervakning etc.

 

Teknik & Applikation

Genom en dedikerad teknikansvarig drivs det proaktiva arbetet i form av underhåll av applikationer och teknisk utrustning, best practice-validering, larm och problemhantering och eskalerade incidenter.

 

Tjänstehantering

En dedikerad Service Manager håller regelbundna samverkansmöten där periodens ärenden behandlas och förbättringsförslag presenteras. Service Manager är också din kontaktperson i strategiska frågor och rådgivning samt den som hjälper dig att samordna andra IT-relaterade leverantörer.

 

Support

Vår serviceavdelning är Single Point Of Contact för alla användare i IT-relaterade ärenden. Här får du hjälp med incidenter, tjänsteförfrågan och svar på hur-gör-jag-frågor. Vi utför support via telefon, e-post och på plats. Vi hanterar eventuell eskalering till dina tredjepartsleverantörer, exempelvis leverantör av internet och och affärssystem.

 

Tjänster och lösningar för en trygg IT-arbetsplats

Applikationsdrift
Vi säkerställer driften på era verksamhetskritiska applikationer
AconCloud
Trygga molntjänster från berget med inbyggd regelefterlevnad.
Systemutveckling och Projektledning
Skräddarsydda lösningar och metoder för din verksamhets utveckling.
AconDrive
Dela filer och samarbeta med dina kollegor på ett enkelt och tryggt sätt

Kontakta oss

Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för din IT. Hör av dig så berättar vi mer.

Telefon: 0950-277 50
E-post: sales@acon.se

Certifierade och behöriga

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och få nya branschinsikter.

Vill du veta mer om våra tjänster?

Ring oss på 0950-277 50 eller fyll i formuläret så hör vi av oss!

Vi använder Cookies för att göra innehållet mer personligt i framtida erbjudanden och sociala medier samt för att analysera trafik. Vi delar också information om din användning med våra partners inom sociala medier, annonsering och analys som kan kombinera det med annan information som du tillhandahåller till dem från din egen användning av deras tjänster. Du samtycker till dessa Cookies genom att fortsätta använda denna hemsida.

Ok